Zorg dichtbij

De meeste mensen regelen veel zelf in het dagelijks leven: opvoeding, het huishouden, werk, zorgen voor anderen. Toch heeft iemand wel eens advies of ondersteuning nodig. Dan is het logisch om op eigen kracht eerst hulp te vragen in de omgeving. Maar soms heeft ook een vader, buurvrouw of vriend niet het juiste antwoord. Dan kunnen de medewerkers van 1.Hoorn u op weg helpen.

Op eigen kracht

Heeft u hulp of advies nodig? Dan kunnen uw familie, vrienden of buren u misschien wel helpen. Of uw collega's. U kunt altijd op eigen kracht hulp vragen in uw omgeving of in uw sociale netwerk.

Dichtbij

Familieleden, vrienden en buren kunnen ervoor zorgen dat u er niet alleen voor staat. In Hoorn en omgeving zijn ook veel vrijwilligers en organisaties actief waar u terecht kunt voor ondersteuning, bijvoorbeeld voor huishoudelijke hulp, klusjes in huis, vervoer en gezellige activiteiten.

Samen met 1.Hoorn

Komt u er met uw eigen omgeving niet uit met een zorg of probleem? Dan kunt u terecht bij 1.Hoorn. De medewerkers denken met u mee over mogelijkheden voor zorg en ondersteuning; dichtbij als het kan en met professionele hulp als het nodig is. Meer informatie vindt u op de pagina Zorg en ondersteuning.