Sportinstuiven

Over de sportinstuiven

Voor ouderen en mensen met een chronische aandoening zijn er wekelijks sportinstuiven in de Grote Waal, Risdam en Kersenboogerd. Daar kunt u op een laagdrempelige manier beginnen met sporten. Juist voor mensen met een chronische aandoening is bewegen extra belangrijk. U hoeft geen goede conditie te hebben om aan de sportinstuif deel te nemen. Iedereen is welkom: man, vrouw, beginner of gevorderde. De deskundige begeleiders houden rekening met uw individuele wensen en mogelijkheden. Het programma is gemaakt voor mensen met een chronische aandoening, maar ook voor ouderen en mensen die extra ondersteuning bij het sporten willen.

Zo ziet een les eruit

U werkt aan uw conditie, kracht en coördinatie. Daardoor gaan handelingen in het dagelijks leven gemakkelijker. Er zijn regelmatig gastlessen, zoals een weerbaarheidstraining, valpreventie of yoga. Verder is er aandacht voor spel, plezier en ontspanning.

Meer weten en aanmelden

Op de website Hoorn Beweegt vindt u alle informatie over de instuiven. Bijvoorbeeld op welke dagen, tijden en locaties de sportinstuiven zijn. U kunt zich aanmelden voor de sportinstuiven via de website Hoorn Beweegt.

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.