Sportinstuiven

De activiteiten van Team Sport zijn stilgelegd om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. U leest het op deze pagina als duidelijk is wanneer de sportinstuiven weer starten.

Bekijk de geldende regels voor sporten in het algemeen op de website van de Rijksoverheid.

Heeft u vragen over de sportinstuiven? Stuur dan een e-mail naar teamsport@hoorn.nl of bel 0229 25 22 00

Iedereen welkom

Voor ouderen en mensen met een chronische aandoening zijn er wekelijks sportinstuiven in de Grote Waal, Risdam en Kersenboogerd. Daar kunt u op een laagdrempelige manier beginnen met sporten. Juist voor mensen met een chronische aandoening is bewegen extra belangrijk.

U hoeft geen goede conditie te hebben om aan de sportinstuif deel te nemen. Iedereen is welkom: man, vrouw, beginner of gevorderde. De deskundige begeleiders houden rekening met uw individuele wensen en mogelijkheden. Het programma is gemaakt voor mensen met een chronische aandoening, maar ook voor ouderen en mensen die extra ondersteuning bij het sporten willen.

De les

U werkt aan uw conditie, kracht en coördinatie. Daardoor gaan handelingen in het dagelijks leven gemakkelijker. Er zijn regelmatig gastlessen, zoals een weerbaarheidstraining, valpreventie of yoga. Verder is er aandacht voor spel, plezier en ontspanning.

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.