Sportinstuiven

Voor ouderen en mensen met een chronische aandoening zijn er wekelijks sportinstuiven in de Grote Waal, Risdam en Kersenboogerd. Daar kunt u op een laagdrempelige manier beginnen met sporten. Juist voor mensen met een chronische aandoening is bewegen extra belangrijk.

Iedereen welkom

U hoeft geen goede conditie te hebben om aan de sportinstuif deel te nemen. Iedereen is welkom: man, vrouw, beginner of gevorderde. De deskundige begeleiders houden rekening met uw individuele wensen en mogelijkheden. Het programma is gemaakt voor mensen met een chronische aandoening, maar ook voor ouderen en mensen die extra ondersteuning bij het sporten willen.

De les

U werkt aan uw conditie, kracht en coördinatie. Daardoor gaan handelingen in het dagelijks leven gemakkelijker. Er zijn regelmatig gastlessen, zoals een weerbaarheidstraining, valpreventie of yoga. Verder is er aandacht voor spel, plezier en ontspanning.

Kosten

U betaalt € 2,50 per keer.

Inschrijven

Om u in te schrijven levert u vóór de instuif het inschrijfformulier in. Dit formulier kunt u ook ter plekke krijgen en invullen. U kunt dus gewoon naar de instuif komen.

Rooster

Wijk Locatie Tijdstip
Grote Waal Sportzaal De Grote Beer (Grote Beer 3) maandag van 15.30 tot 17.00 uur
Risdam Sportcentrum De Opgang (Akkerwinde 43) donderdag van 9.30 tot 11.00 uur
Kersenboogerd Sporthal De Kers (Moerbalk 1) donderdag van 15.30 tot 17.00 uur

In de vakantieperiodes en op feestdagen is er geen instuif.