Sportinstuiven

Over de sportinstuiven

Voor ouderen is er wekelijks een sport- en spelinstuif in de Kersenboogerd, Risdam en de Grote Waal. Daar kunt u op een laagdrempelige manier beginnen met bewegen. Het programma is gemaakt voor mensen met een chronische aandoening, maar ook voor ouderen en mensen die extra ondersteuning bij het bewegen willen.

Iedereen welkom

U hoeft geen goede conditie te hebben om aan de sportinstuif deel te nemen. Iedereen is welkom: man, vrouw, beginner of gevorderde. De deskundige begeleiders houden rekening met uw individuele wensen en mogelijkheden. De sport- en spelinstuif is in drie verschillende wijken, maar inwoners uit andere wijken zijn ook van harte welkom.

De les

U werkt aan uw conditie, kracht en coördinatie. Daardoor gaan handelingen in het dagelijks leven gemakkelijker. Er zijn regelmatig gastlessen, zoals een weerbaarheidstraining, valpreventie of yoga. Verder is er aandacht voor spel, plezier en ontspanning.

Kosten sport- en spelinstuif

Deelnemen kost € 2,50 of 1 strip per keer. U kunt ter plaatse een strippenkaart kopen van 5 strippen voor € 12,50 of van 15 strippen voor € 30. Let op: tijdens schoolvakanties en op feestdagen is er geen les.

Meer weten en aanmelden

Op de website Hoorn Beweegt vindt u alle informatie over de instuiven. Bijvoorbeeld op welke dagen, tijden en locaties de sportinstuiven zijn. U kunt zich aanmelden voor de sportinstuiven via de website Hoorn Beweegt.

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.