Bezoek van de burgemeester

Echtparen die 60, 65 of 70 jaar getrouwd zijn, kunnen rekenen op een bezoek van de burgemeester. Als de burgemeester is verhinderd, komt de locoburgemeester. Vooraf wordt gevraagd of het echtpaar het bezoek op prijs stelt. Ook wordt gevraagd of de pers welkom is om een foto en een krantenartikel te maken. Het bezoek van de burgemeester duurt ongeveer een half uur.

100 jaar of ouder

Als een inwoner 100 jaar of ouder wordt, kan hij of zij op een bezoek rekenen van de burgemeester of locoburgemeester. Als de burgemeester is verhinderd, komt de locoburgemeester. Vooraf wordt gevraagd of de jarige het bezoek op prijs stelt. Ook wordt gevraagd of de pers welkom is om een foto en een krantenartikel te maken. Het bezoek van de burgemeester duurt ongeveer een half uur.

Ik heb nog niets van de gemeente gehoord

Als de gemeente 2 weken voor het jubileum of de verjaardag nog geen contact heeft opgenomen, is het verstandig om contact op te nemen met de gemeente. De gemeente haalt de gegevens over een jubileum of verjaardag uit de Basisregistratie Personen (BRP).

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.