Langskomen bij 1.Hoorn

Vanwege het Coronavirus zijn vanaf 1 juli de inloopspreekuren alleen op locatie in het stadhuis van de gemeente Hoorn. Dit geldt ook voor de themaspreekuren. Kijk voor meer informatie over de hoe 1.Hoorn omgaat met het Coronavirus op de pagina Coronavirus: hoe gaat 1.Hoorn daar mee om?

U bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom tijdens een van de inloopspreekuren. U kunt zo binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig. Voor de themaspreekuren maakt u wel een afspraak. Dit kan via 0229 25 22 00.

Waar en wanneer zijn de inloopspreekuren?

Alle spreekuren vinden in ieder geval tot eind september 2020 plaats in het stadhuis, Nieuwe Steen 1 in Hoorn:

  • Iedere maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 11.00 uur.
  • Iedere dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur.

Themaspreekuren Echtscheiding en Geld en regelzaken

De themaspreekuren van 1.Hoorn zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Het is wel belangrijk dat u een afspraak maakt. Dit kan via 0229 25 22 00 of info@1punthoorn.nl.

Spreekuur Echtscheiding

Als u uit elkaar gaat of hierover nadenkt, komt er veel op u af. Heeft u vragen over bijvoorbeeld afspraken met uw (ex-)partner of de verwerking van de scheiding door u en uw kinderen? Of over nieuw samengestelde gezinnen en vragen over opvoeding? De medewerkers van 1.Hoorn helpen u graag verder tijdens het spreekuur Echtscheiding.

Spreekuur Geld- en regelzaken

Wilt u weten wat een wet voor u betekent? Heeft u schulden en wilt u weten hoe u hier uit kunt komen? Zoekt u hulp bij het regelen van uw geldzaken? U kunt met al dit soort vragen terecht tijdens het spreekuur Geld- en regelzaken.