Dit is 1.Hoorn

Komt u er met uw eigen omgeving niet uit met een zorg of probleem? Voor vragen over rondkomen, zorg en ondersteuning kunnen inwoners van jong tot oud hiervoor terecht op één plek: 1.Hoorn. Deze medewerkers van de gemeente Hoorn bieden een luisterend oor, praktische informatie en ondersteuning.

Contact met 1.Hoorn

Wilt u iemand van 1.Hoorn persoonlijk spreken? Een vraag stellen of uw zorgen over iemand anders delen? Geef dit door via het contactformulier of kom dan langs tijdens een van de inloopspreekuren van 1.Hoorn of bel 0229 25 22 00. Meer informatie vindt u op de pagina Contact met 1.Hoorn.

Voor wat kan ik bij 1.Hoorn terecht?

U kunt bij 1.Hoorn terecht met alle simpele of uitgebreide vragen over:

  • Opvoeding en opgroeien
  • Wonen en samenleven
  • Geldzaken en dingen regelen
  • Zorg en hulpmiddelen
  • (vrijwilligers-) werk en activiteiten in de buurt

De medewerkers luisteren naar u en geven gratis advies. Ook denken ze graag met u mee en helpen ze bij het zelf vinden van een oplossing. Bijvoorbeeld door hulp van mensen uit uw directe omgeving of andere vrijwilligers. Zo zijn er veel vrijwilligers en organisaties waar u terecht kunt voor ondersteuning. Denk aan huishoudelijke hulp, vervoer en gezellige activiteiten. Meer informatie vindt u op de pagina Zelf ondersteuning vinden.

Professionele hulp

Wij bieden ook professionele ondersteuning op maat. U krijgt hierbij één contactpersoon. De medewerkers van 1.Hoorn werken hierbij samen met diverse organisaties/instellingen. Dit doen we ook met de huisartsen, specialisten en jeugdartsen.

Meteen zorg aanvragen

Wilt u als inwoner van Hoorn meteen zorg of ondersteuning aanvragen? Vul dan het aanmeldformulier in op de pagina aanmelden bij 1.Hoorn

Cliëntondersteuning

Vindt u het moeilijk om hulp aan te vragen? Of wilt u graag dat er iemand aanwezig is bij de gesprekken met 1.Hoorn? U kunt dan gratis hulp krijgen van een cliëntondersteuner. Meer informatie vindt u op de pagina Cliëntondersteuning

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.