Toegankelijkheid openbare ruimte

De gemeente vindt het belangrijk dat iedereen in Hoorn zichzelf veilig en zelfstandig kan verplaatsen. Zo moeten stoepen, straten en parken toegankelijk zijn voor iedereen. Ook openbare gebouwen, zoals bibliotheken en het stadhuis moeten toegankelijk zijn.

Probleem in openbare ruimte melden

Ervaart u problemen met toegankelijkheid in de openbare ruimte? Kunt u bijvoorbeeld niet met uw rolstoel een stoep op omdat de stoep te hoog is? Of is er sprake van een gevaarlijke verkeerssituatie omdat u blindegeleidetegels mist bij een oversteekplaats? Dit soort problemen over toegankelijkheid kunt u doorgeven via onderstaande knop. 

Melding bij gemeente

Probleem in gebouw van de gemeente melden 

Ervaart u problemen met toegankelijkheid in een openbaar gebouw van de gemeente? Kunt u bijvoorbeeld niet goed met uw rolstoel de bibliotheek of het stadhuis in?  Mail dit dan naar gemeente@hoorn.nl.

Een wens, idee of klacht doorgeven

Heeft u zelf een idee of wens om de toegankelijkheid in Hoorn te verbeteren? Of heeft u een klacht over de toegankelijkheid die u niet wilt doorgeven via het meldingsformulier? Mail dit naar gemeente@hoorn.nl

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.