Zelfbouwkavels Bangert en Oosterpolder

In het eerste kwartaal van 2023 zet de gemeente in de Bangert en Oosterpolder vier kavels in de verkoop als zelfbouwkavels. Deze kavels liggen in fase A West in Blokker. Het gaat om een kleinschalige ontwikkeling ten zuiden van de Koewijzend en ten westen van de Kolenbergstraat. Op de afbeelding zijn de kavels te zien met W1, W2, W3 en W4.

De kavels liggen in fase A West in Blokker. Het ligt ten zuiden van de Koewijzend en ten westen van de Kolenbergstraat. Op de afbeelding zijn de kavels te zien met W1, W2, W3 en W4.

Het plan

De woningbouw is gelegen rondom een centraal park en is bereikbaar via de Koewijzend. In dit plan komen ongeveer 60 woningen, waarvan 40 twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen. Ook komt er een appartementencomplex in de dure categorie, dat omgeven is door groen. De zelfbouwkavels variëren in grootte van ongeveer 650 tot 810 m2 met een prijs tussen de € 500.000 en € 525.000. De ligging is allemaal aan het water. Op de kavels mag een vrijstaande woning worden gebouwd passend binnen de eisen van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan.

Verkoopprocedure

Bij de start van de verkoop komt de verkoopprocedure op deze pagina te staan. Houd deze dus goed in de gaten. Er wordt een inschrijftijd gehanteerd waarbij na sluiting een loting zal plaatsvinden onder degene die zich hebben aangemeld voor een kavel.

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.