Zelfbouwkavels Bangert en Oosterpolder

De verkoop van de 11 zelfbouwkavels in de Bangert en Oosterpolder is gestart.  

Update 12 mei: op dit moment zijn alle kavels onder optie.

De verkoop van zelfbouwkavels is gestart

Sinds maandag 10 mei 2021 9.45 uur staan in deel 4 van fase 5A, 11 gemeentelijke kavels (U24 tot en met U34) in de verkoop. De verkoop gaat op volgorde van inschrijving. Lees alles over de verkoopprocedure onder de tab ‘verkoopprocedure’ onderaan deze pagina. Onderstaand de kavelpaspoorten per woonsfeer:

Op de kaart ziet u de kavels U24 tot en met U34 ingetekend in het gebied. Klik op de afbeelding om hem groter te bekijken.

Kaart met daarop de kavels die te koop zijn in fase 5 van de Bangert en Oosterpolder.

Aan de woningen worden een aantal eisen gesteld. Deze informatie kunt u vinden op de website Bangert en Oosterpolder.

Over fase 5A

Fase 5A ligt tussen de Bangert en de Westerblokker en grenst aan de zijkanten aan oud-Blokker en uitvalsweg de Strip. De wijk ligt dicht bij de centra van Blokker, Zwaag en Bangert en Oosterpolder met voorzieningen zoals supermarkten en scholen. De Strip heeft een goede verbinding met de N307 (Westfrisiaweg) en de A7.

Dit nieuwe gebied krijgt veel groene openbare ruimte en wordt autoluw. Ook wordt er een wijkpark aangelegd, het Kloosterpark. De brede watergang, de Kieftsloot, is aangesloten op het vaarnetwerk naar Enkhuizen. Elk deel van de fase heeft een eigen woonsfeer. Elke woonsfeer heeft een aantal speciale kwaliteitseisen. Hierdoor wordt de sfeer van het gebied versterkt door de woningen op de kavels.

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.