Wandelen met 'Hoorn Beweegt'

Activiteiten Team Sport afgelast

Alle sociale en sportieve activiteiten van Team Sport van de gemeente Hoorn zijn stopgezet om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Meer over de algemene maatregelen die de gemeente heeft genomen om de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, staat in het nieuwsbericht: Maatregelen gemeente tegen Coronavirus.

Wandelprogramma 2020

Het wandelprogramma Hoorn Beweegt zou in april 2020 starten. Als de situatie het toelaat, willen we na de zomervakantie van 2020 alsnog starten met dit wandelprogramma. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom dit programma.

Partners

Meer informatie over het wandelprogramma 'Hoorn Beweegt' staat op de website van de Nationale Diabetes Challenge. In Hoorn is het wandelprogramma niet alleen voor mensen met diabetes, maar voor alle inwoners met een chronische ziekte.

Partners: Bas van de Goor Foundation, 1.Hoorn, Huisartsenpraktijk Grote Waal, Omring, Wilgaerden, Ontmoeten bij Brinkpark, Gezondheidscentrum Kersenboogerd, Huisartsenpraktijk Medisch Centrum Oost, Huisartsenpraktijk Kaap Hoorn, Sportwandelschool Hoorn en Gezondheidscentrum Risdam, Diabetes Vereniging Nederland en Hartkliniek.