Begraafplaatsen

De gemeente beheert vier algemene begraafplaatsen.

Begraafplaats Zuiderveld

Begraafplaats Zuiderveld heeft een algemeen deel, een deel dat geschikt is voor islamitische graven en een deel dat geschikt is voor kindergraven. Ook kunt u as bijzetten in urnenkeldertjes. Op begraafplaats Zuiderveld zijn algemene en particuliere graven.

Begraafplaats Berkhouterweg

Begraafplaats Berkhouterweg heeft een algemeen deel en een rooms-katholiek deel. Voor asbijzetting zijn er urnenmuren en urnenkeldertjes. Op Berkhouterweg ligt ook de Joodse begraafplaats. Op de Berkhouterweg zijn alleen particuliere graven.

Begraafplaats Keern

Begraafplaats Keern is een oude begraafplaats en gedeeltelijk een gemeentelijk monument. Hier worden geen nieuwe graven meer uitgegeven.

Begraafplaats Zwaag

De algemene begraafplaats in Zwaag is een klein kerkhof bij de oude hervormde dorpskerk. Op deze begraafplaats worden vooral leden van de Protestantse Gemeente uit Zwaag begraven. Op de algemene begraafplaats in Zwaag zijn alleen particuliere graven.

Bijzondere begraafplaatsen

Er zijn in Hoorn vier bijzondere begraafplaatsen die worden beheerd door kerken. Meer informatie over de bijzondere begraafplaatsen vindt u op de website van de Rooms-katholieke parochie en de Protestantse Gemeente.

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.