Aanpak Hoorn-Noord en Venenlaankwartier

Er wordt de aankomende jaren flink geinvesteerd in Hoorn-Noord en het Venenlaankwartier. Met diverse projecten en activiteiten wordt ervoor gezorgd dat Hoorn-Noord en het Venenlaankwartier ook in de toekomst plekken zijn waar het goed wonen, samenleven en werken is.

Denk mee over de nieuwe wijkverlichting

De straatverlichting in Hoorn-Noord en het Venenlaankwartier is sterk verouderd en in 2019 start de gemeente met de vernieuwing. Welke verlichting het gaat worden? U als bewoner kan daarover mee beslissen door voor 20 december uw voorkeur door te geven. Op de pagina 'nieuwe wijkverlichting' vindt u meer informatie over de keuzemogelijkheden, voorlichtingsavonden en proefopstellingen.

Voorkeur verlichting doorgeven

Wat gebeurt er in mijn wijk?

In het Wijknieuws leest u meer over de projecten, activiteiten en initiatieven in Hoorn-Noord en het Venenlaankwartier. Het meest recente Wijknieuws leest u in het Wijknieuws van oktober 2018, (pdf, 695 kb). Wilt u op de hoogte blijven van zaken die in Hoorn-Noord en het Venenlaankwartier spelen? Meldt u zich dan aan voor de e-mailnieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Meer informatie en meedoen

Heeft u vragen over de wijkaanpak? Heeft u een idee voor de wijk? Wilt u meehelpen om uw wijk verder te verbeteren? Mail dan naar hnv@hoorn.nl of bel 0229 252200.