Zaterdag 13 april: Gezondheidscheck Blokker en Kersenboogerd

5 april 2024

Zaterdag 13 april vindt de gezondheidscheck voor de Kersenboogerd en Blokker plaats bij Sporthal De Kers. Meld u aan en ontdek hoe fit u bent. Na afloop krijgt u advies om op een leuke en gezonde manier fit te worden of te blijven.

Een sportinstructeur helpt een man met een gewicht

De kosten voor de check zijn € 5. Met de gezondheidscheck meet een deskundige hoe fit u bent om dagelijkse dingen te doen. Bijvoorbeeld: hoeveel kracht u in uw handen heeft, hoe lenig u bent, wat uw conditie is, hoe het is gesteld met uw suikergehalte en wat uw bloeddruk is. Aan het eind van de check bespreken we de resultaten met u en kunt u persoonlijk advies krijgen. Vindt u het niet fijn om alleen te komen? Nodig dan iemand uit om met u de check te doen.

Meer weten en aanmelden

Aanmelden voor de gezondheidscheck kan via de website Hoorn Beweegt. Wilt u zich aanmelden voor de gezondheidscheck, maar komt u er niet uit? Of heeft u vragen? Neem dan contact op via teamsport@hoorn.nl of 0229 25 22 00.

Beweeg- en ontspanningsprogramma

Na de gezondheidscheck start het beweeg- en ontspanningsprogramma Kersenboogerd en Blokker Fit. Hiermee worden inwoners tussen de 55 en 75 jaar geholpen om fitter te worden. Bent u iets jonger of ouder? Ook dan kunt u meedoen aan dit programma. Tijdens de gezondheidscheck komt u meer te weten over het aanbod van Kersenboogerd en Blokker Fit. Komt u niet naar de gezondheidscheck, maar wilt u wel op de hoogte blijven van het aanbod? Houd www.hoornbeweegt.nl in de gaten.