Verkiezingen

Op 17 maart 2021 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Vanwege het coronavirus, zijn er landelijke aanpassingen nodig. Bij de aankomende verkiezingen kunt u ook al op maandag 15 en dinsdag 16 maart stemmen. Uw stempas wordt uiterlijk 3 maart bezorgd. 

Waar en wanneer kan ik stemmen?

Kijk voor alle stemlocaties op de pagina Stembureaus. Daar vindt u ook een overzicht welke stembureaus geopend zijn op 15, 16 en 17 maart. 

Iemand anders voor u laten stemmen

Kunt u zelf niet stemmen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen? Dan kunt u iemand machtigen. Kijk voor meer informatie op de pagina Iemand anders voor u laten stemmen

Briefstemmen: wat moet ik weten?

Kiezers van 70 jaar of ouder, kunnen bij de aankomende verkiezingen hun stem uitbrengen per brief. Zij ontvangen eerst een stempluspas per post. Kijk voor meer informatie op de pagina Brief Stemmen.

Stemmen in andere gemeente

Wilt u in een andere gemeente stemmen? Dan kunt u een kiezerspas aanvragen. Kijk voor meer informatie op de pagina Kiezerspas aanvragen.

Meer informatie

Heeft u vragen over de verkiezingen? Of heeft u zichzelf opgegeven als stembureaulid en heeft u vragen over de werkzaamheden? Mail dan naar verkiezingen@hoorn.nl

Dit is een verplicht veld.

Uw formulier wordt verzonden, even geduld a.u.b.